Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180ο C στον αέρα. Κόβουμε το προσούτο σε μπαστουνάκια. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη μουστάρδα. Αλείφουμε ελαφρά το κάθε φύλλο με το μείγμα βουτύρου-μουστάρδας και από τις δύο μεριές. Βάζουμε ένα φύλλο στην επιφάνεια εργασίας με τη γωνία προς...