Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το σιρόπι, αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και βράζουμε για 1 λεπτό. Σβήνουμε το μάτι κουζίνας και στοιβουμε μισό λεμόνι. Μόλις σταματήσει ο βρασμός διαλύουμε μία κουταλιά μέλι Διαχωρίζουμε (ξανουμε) το κανταΐφι, βουτυρώνουμε την βάση του ταψιού μας (τσέρκι με δαχτυλίδι) και θα...