Πιπεριές γεμιστές με μαυρομάτικα φασόλια τοματίνια ελιές και ελληνικά τυριά

Πιπεριές γεμιστές με μαυρομάτικα φασόλια τοματίνια ελιές και ελληνικά τυριά

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές στην μέση και βγάζετε τα σπόρια και ψιλοκόβετε τα τοματίνια στα 4.Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο.Σοτάρετε ελαφρώς τις πιπεριές για 2-3 λεπτά...