Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Κόβω το φιλέτο σε λεπτές λωρίδες των 3 χιλιοστών, τις αλατοπιπερώνω και τις χωρίζω σε 2-3 δόσεις ώστε να μην πέσει η θερμοκρασία καθώς τις ψήνω και στο τέλος βράσουν αντί να πάρουν χρώμα. Ζεσταίνω ένα αντικολλητικό σκεύος με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά,...