Ντολμάδες με κιμά και λιαστές ντομάτες αβγολέμονο

Ντολμάδες με κιμά και λιαστές ντομάτες αβγολέμονο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Για τη γέμιση: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα κρεμμυδάκια (ή το ξερό κρεμμύδι), τον κιμά και αλατοπίπερο. Σοτάρετε ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα και, όταν αλλάξει χρώμα ο κιμάς, ρίχνετε το ρύζι και ανακατεύετε για 2...