Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Webb Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνικαι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αρχίζουμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε μέσα το ξίδι και το μέλι και όταν έχουν χάσει αρκετά από τα υγρά τους βάζουμε το θυμάρι και συνεχίζουμε να καραμελώνουμε το μείγμα για άλλα 5 λεπτά....