Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από τα νεκταρίνια, τα χτυπάμε καλά με το μίξερ κι αν είναι πηχτό το μείγμα μας αραιώνουμε με χυμό πορτοκαλιού. Λαδώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα νεκταρίνια, τα στρώνουμε πάνω από...