Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα βουτρωμένο ορθογώνιο ταψάκι.Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο μίξερ χτυπάμε αρχικά σε μέτρια ταχύτητα τα ασπράδια. Σταδιακά ανεβάζουμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε...