Χριστουγεννιάτικος κορμός σοκολάτας με κάστανο

Χριστουγεννιάτικος κορμός σοκολάτας με κάστανο

Από την ιστοσελίδα
https://www.mamapeinao.gr
Συγγραφέας
https://www.mamapeinao.gr
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα βουτρωμένο ορθογώνιο ταψάκι.Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Στο μίξερ χτυπάμε αρχικά σε μέτρια ταχύτητα τα ασπράδια. Σταδιακά ανεβάζουμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πετύχουμε...