Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με την κανέλα. Σκεπάζετε την επιφάνεια με μεμβράνη και την αφήνετε να κρυώσει για 2 ώρες περίπου.Αφαιρείτε την κανέλα, ξαναβάζετε την κρέμα στη φωτιά και, μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε.Βάζετε σε μπολ...