Ριζότο με μανιτάρια σε φωλιές παρμεζάνας

Ριζότο με μανιτάρια σε φωλιές παρμεζάνας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Για τις «φωλιές» παρμεζάνας: Πάνω σε λαδόκολλα ή λαδωμένο ταψί, ρίχνετε τριμμένη παρμεζάνα σε πολύ λεπτή στρώση, σχηματίζοντας δίσκους με διάμετρο 15εκ. Βάζετε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C και ψήνετε για 6-7 λεπτά, μέχρι το τυρί να πάρει χρυσαφί χρώμα.Σηκώνετε...