Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βουτυρώνετε ελαφρά και ντύνετε με πλαστική μεμβράνη το εσωτερικό μιας τετράγωνης φόρμας, πλευράς 20 εκ. και βάθους 7 εκ. (ή μια στρογγυλή φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 23 εκ.) αφήνοντας τις άκρες να εξέχουν στα πλευρά, με τρόπο που όταν θα τελειώσει η τούρτα να τη...