Ντομάτες ξεφλουδισμένες με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Ντομάτες ξεφλουδισμένες με αντράκλα και κύβους από τηγανητό ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε 1 λίτρο νερό μέχρι να βράσει καλά. ρίχνετε μέσα τα ντοματάκια και τα ζεματάτε για 2-3 λεπτά μέχρι να χαλαρώσει η φλούδα τους. Τα βγάζετε τα ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί και τα ξεφλουδίζετε ένα-ένα από τη φλουδίτσα τους. Τα βάζετε σε ένα μπολ...