Πράσινη μαγιονέζα με εστραγκόν καρότο και κάππαρη

Πράσινη μαγιονέζα με εστραγκόν καρότο και κάππαρη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ρίχνετε μέσα στον κάδο του μίξερ τους κρόκους και τη μουστάρδα σε σκόνη. Ξεκινάτε να δουλεύετε τα υλικά και μόλις η μουστάρδα και οι κρόκοι γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα αρχίζετε να ρίχνετε σταγόνα σταγόνα το ελαιόλαδο εναλλάξ με το χυμό λεμονιού. Μόλις η μαγιονέζα σας γίνει πηχτή...