Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη στην υψηλή ταχύτητα του μίξερ μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να γίνει αφράτο.Προσθέστε ένα ένα τα αυγά, συνεχίστε με το γάλα και ελαττώστε την ταχύτητα για να ρίξετε το ξύσμα των λεμονιών, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τον...