Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεπλένετε τις σελινόριζες από τα χώματα και τις καθαρίζετε εξωτερικά με ένα κοφτερό μαχαίρι.Τις βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά, τις βγάζετε και τις αφήνετε να στραγγίξουν καλά. Κόβετε τις σελινόριζες σε μικρά κομμάτια και τις περνάτε από το μύλο του πουρέ.Σε μια...