Χοιρινή παντσέτα με θυμάρι ελαιόλαδο μπαλσάμικο και πουρέ ρεβιθιού με ταχίνι

Χοιρινή παντσέτα με θυμάρι ελαιόλαδο μπαλσάμικο και πουρέ ρεβιθιού με ταχίνι

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Μαρινάρετε τις παντσέτες. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το μέλι. Προσθέτετε και 1 φλιτζανάκι του καφέ γλυκό Μοσχάτο κρασί. Τα κτυπάτε όλα μαζί να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα και παίρνετε ένα πλαστικό δοχείο λίγο βαθύ και...