Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μαρινάρετε τις παντσέτες. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το μέλι. Προσθέτετε και 1 φλιτζανάκι του καφέ γλυκό Μοσχάτο κρασί. Τα κτυπάτε όλα μαζί να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα και παίρνετε ένα πλαστικό δοχείο λίγο βαθύ και...