Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τοποθετούμε μια ρηχή κατσαρόλασε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μπούτια κοτόπουλου και σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το τζίντζερ, και τα προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα....