Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε ένα θρεπτικό γεύμα με ψάρι και βλίτα με σως μαγιονέζας Για τη πέστροφα Ανοίγουμε και καθαρίζουμε τις πέστροφες και μέσα στην κοιλία της βάζουμε μερικές φέτες λεμονιού, λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι και τα περνάμε από τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει και έχουμε προσθέσει...