Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οδηγίες Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί σε ένα ευρύχωρο μπολ διαπιστώνοντας ότι η καρύδα θα απορροφήσει τα υγρά στοιχεία της συνταγής.Σχηματίζω ομοιόμορφα μπαλάκια με βρεγμένες τις άκρες των δαχτύλων μου για να κολλήσει καλύτερα η ζύμη και τ’ αραδιάζω σε επίπεδη επιφάνεια ή...