Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφράτο και γλυκό κέικ με ταχίνι για όσους νηστεύουν και όχι μόνο Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε τη ζάχαρη, το ταχίνι και το ζεστό νερό και προσθέτουμε λίγο -λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας.Στη συνέχεια προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος...