Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνετε σε μια κανάτα φέτες από λεμόνι και λάιμ, μερικές φλούδες από αγγούρι που θα κόψετε με το πίλερ που καθαρίζετε τις πατάτες, καθώς και φυλλαράκια δυόσμου.Απογεμίζετε την κανάτα με παγωμένο νερό και παγάκια και σερβίρετε.