Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πατάτε τον μπακαλιάρο με μία στεγνή χαρτοπετσέτα και κόβετε σε κομμάτια. Περνάμε κάθε κομμάτι του ψαριού στο αλεύρι και λίγο αλάτι, τινάζοντας κάθε κομμάτι να πέσει το επιπλέον αλεύρι και αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα μπολ μίξης, συνδυάστε το αλεύρι, το μπεικιν, το αλάτι, το πιπέρι...