Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαδικασία Βήμα 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 180° C. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζω τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω τις μπάμιες Μπάρμπα Στάθηςαπευθείας από το σακουλάκι και σοτάρω για 6-8 λεπτά ανακινώντας (δεν ανακατεύω) τακτικά το τηγάνι. Βήμα...