Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη με το νερό. Μόλις πάρουν βράση προσθέτετε τη γλυκόζη (και το χρώμα αν χρησιμοποιήσετε) και ανακατεύετε. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά μόλις αρχίσει να πήζει το μίγμα.Με ένα πιρούνι ή κουτάλι παίρνετε μικρές ποσότητες καραμέλας και τη...