Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα τραγανά τυροπιτάκια με γιαούρτι, βάζουμε σε ένα μπολ τη μαργαρίνη, το γιαούρτι, το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πιρούνι να λιώσουν τα υλικά. Κοσκινίζουμε το μπέικιν με το αλεύρι και λίγο λίγο τα ρίχνουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε έως ότου ή ζύμη να μην...