Στεφάνι από τσουρέκι γεμιστό με γλυκό περγαμόντο και αμύγδαλα

Στεφάνι από τσουρέκι γεμιστό με γλυκό περγαμόντο και αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Διαλύετε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και την κρατάτε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητατο αλεύρι, το αλάτι και την άχνη ζάχαρη άχνη και μετά προσθέτετε με τη σειρά το αβγό, το λάδι, το μέλι, το ξύσμα, το μίγμα της μαγιάς. Δυναμώνετε την ταχύτητα και...