Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα. Με 2 κ.σ. ελαιόλαδο λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος 20x30 εκ. Με ένα απορροφητικό χαρτί απλώνουμε το ελαιόλαδο στο πυρίμαχο ταψί και αφαιρούμε το περιττό ελαιόλαδο. Ρίχνουμε 3 κ.σ. βρόμη στο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε να...