Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα ατομικά πιτσάκια, βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι και λίγο λίγο ρίχνουμε το χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να μην κολάει στα χέρια και τη ζυμώνουμε για 10΄ μέχρι να γίνει απαλή και ελαστική. Tη βάζουμε σε ελαφρώς...