Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε κατσαρόλα φαρδιά και χαμηλή καίμε το βούτυρο και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε για 4' περίπου. Ρίχνουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 2' ακόμα. Ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.Σβήνουμε με το ανθρακούχο νερό και το χυμό μήλου. Χαμηλώνουμε τη...