Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά μακαρόνια με κρέμα γάλακτος για το μεσημεριανό σας Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον μόνο του χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λάδι ή βούτυρο.Μόλις γίνει τραγανό το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.Για να βράσουμε τα μακαρόνια γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό σε μια...