Μοσχάρι μπρεζέ με μαυροδάφνη και αποξηραμένα μανιτάρια

Μοσχάρι μπρεζέ με μαυροδάφνη και αποξηραμένα μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεπλένουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Θα μουλιάσουν αργότερα στη σάλτσα με το μοσχάρι μπρεζέ, δίνοντας της εκπληκτικά αρώματα.Δένουμε το κρέας με σπάγκο ή ζητάμε να μας το βάλουν σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του και να κόβεται ωραία μετά το...