Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
107 ΣΥΣΤΑΤΙΚ Α500 gr αλεύρι ψωμιού, κοσκινισμένο1 συσκευασία στιγμιαία ξηρή ζύμη (9 gr)25 γραμμάρια ζάχαρης5 gr αλάτι150 gr κρέμα γάλακτος50 γρ μαργαρίνη, λιωμένη125 γρ γάλα, χλιαρό1 μήλο, μεσαίου μεγέθουςμαύρο και άσπρο σουσάμι για επικάλυψη ΟΔΗΓΙΕ Σ1. Σε ένα μεγάλο μπολ...