Κλασσικό Burger

Κλασσικό Burger

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 4 φέτες τυρί chedar
  • 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ
  • 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα φετούλες
  • 2 φύλλα μαρούλι κομμένα στη μέση
  • 1 ντομάτα κομμένη σε 4 φέτες
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Κέτσαπ
  • Αλάτι

Οδηγίες παρασκευής

Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με την πάπρικα και μισό κουταλάκι αλάτι.

 Πλάθουμε τον κιμά σε τέσσερα μπιφτέκια.

 Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα Burger ή τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.

 Μόλις γυρίσουμε τα μπιφτέκια βάζουμε πάνω τους το τυρί για να λιώσει.

 Κόβουμε τα ψωμάκια στα δύο και τα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο μπάρμπεκιου.

 Αλείφουμε τη βάση από τα ψωμάκια με Κέτσαπ, βάζουμε μαρούλι, τουρσί, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καλύπτουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.