Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνετε μια φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 20 εκ. περίπου και ντύνετε τον πάτο και τα πλευρά της με αντικολλητική λαδόκολλα. Βήμα 2 Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5-6 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαν κρέμα...