Αρνάκι με φρέσκα μυρωδικά και μηλοχυμό με συνοδεία ρυζιού

Αρνάκι με φρέσκα μυρωδικά  και μηλοχυμό με συνοδεία ρυζιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220˚ C. Ετοιμάζετε το μπούτι. Χαράζετε το λίπος σταυρωτά και πασπαλίζετε το μπούτι παντού με αλάτι και πιπέρι. Το αλείφετε με λίγο λάδι και το τοποθετείτε στη γάστρα.Πιέζετε τις σκελίδες σκόρδου μέχρι να σπάσουν λίγο και τα σκορπάτε μέσα στη γάστρα....