Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220˚ C. Ετοιμάζετε το μπούτι. Χαράζετε το λίπος σταυρωτά και πασπαλίζετε το μπούτι παντού με αλάτι και πιπέρι. Το αλείφετε με λίγο λάδι και το τοποθετείτε στη γάστρα.Πιέζετε τις σκελίδες σκόρδου μέχρι να σπάσουν λίγο και τα σκορπάτε μέσα στη γάστρα....