Πιτάκια με γαρίδα πράσο και κιτρινόριζα

Πιτάκια με γαρίδα πράσο και κιτρινόριζα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε μια κατσαρόλα με 3τρία νεροπότηρα ελαφρά αλατισμένο νερό βράζετε τις γαρίδες για 7-8 λεπτά.Τις βγάζετε, τις καθαρίζετε και ξαναβάζετε τα τσόφλια μέσα στην κατσαρόλα. Βράζετε μέχρι να μείνουν ένα με δύο φλιτζάνια ζουμί. Σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι ρίχνετε...