Χαλβάς πορτοκαλάτος

Χαλβάς πορτοκαλάτος

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Melissa: Ελληνικό σιμιγδάλι με ιστορία από το 1947!
Για το σιρόπι: βράζετε όλα τα υλικάσε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά και το αφήνετε στην άκρη.Βάζετε το λάδι να ζεσταθεί σε ξεχωριστή κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα τα δύο είδη σιμιγδαλιού. Καβουρδίζετε τα υλικά ανακατεύοντας κάθε τόσο με ξύλινη κουτάλα μέχρι το σιμιγδάλι να χάσει το...