Γεμιστά πιτσάκια με κατσικίσιο τυρί και σταφύλι

Γεμιστά πιτσάκια με κατσικίσιο τυρί και σταφύλι

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C στον αέρα και βάζουμε μέσα για 2 λεπτά ταψιά πίτσας για να κάψουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κατσικίσιο τυρί που το έχουμε σπάσει με το χέρ Ι Προσθέτουμε το ξύσμα, το δεντρολίβανο, τα φυστίκια Αιγίνης και τέλος το σταφύλλι. Η γέμισή μας...