Χοιρινό φιλέτο με χουρμάδες και σάλτσα τσαγιού

Χοιρινό φιλέτο με χουρμάδες και σάλτσα τσαγιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Μηταρέα
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και τα σοτάρετε σε τηγάνι με το ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά, γυρίζοντάς τα όποτε είναι απαραίτητο. Αποσύρετε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα κρατάτε ζεστά.Σε μια κατσαρόλα βράζετε το τσάι και το ζωμό κρέατος μαζί, μέχρι να ελαττωθεί η ποσότητά τους στο ένα...