Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι , ανοίγουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και προσθέτουμε το χλιαρό νερό με την μάγια που την διαλύσαμε μέσα στο ποτήρι,το αλάτι,την ζάχαρη,το ασπράδι του αυγού και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε καλά να ανακατευτούν τα υλικά μας ενώ προσθέτουμε το γάλα...