Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας για 15 λεπτά. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το καρότο. Βήμα 2 Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 10 λεπτά και ρίχνετε τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, τον ντοματοπολτό και τη ζάχαρη. Βήμα 3 Ανακατεύετε...