Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Η πιο διάσημη μακαρονάδα θαλασσινών στο τραπέζι σας Αρχικά σε μια κατσαρόλα βράζουμε τους αστακούς για 30 λεπτά. Οι αστακοί βράζουν σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι.Μόλις τους βράσουμε, τους βγάζουμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζωμό.Σε ένα τηγάνι στο οποίο έχουμε ρίξει λίγο...