Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε χαμηλή φαρδιά κατσαρόλα ή τηγάνι ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1'. Ρίχνουμε τη μελιτζάνα τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5' ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να εξατμιστεί το...