Μπιάνκο Κέρκυρας Παραδοσιακό Λεμονάτο Ψάρι

Μπιάνκο Κέρκυρας Παραδοσιακό Λεμονάτο Ψάρι

Από την ιστοσελίδα
https://funkycook.gr/
Συγγραφέας
https://funkycook.gr/
Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή ουσιαστικά για λεμονάτο ψάρι! Στην Κέρκυρα προτιμούσαν και προφανώς προτιμούν το στακοφίσι, δηλαδή τον αποξηραμένο, στεγνό μπακαλιάρο! Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο...