Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε με σύρμα τη ζάχαρη και τους κρόκους των αβγών. Κόβετε κι ανοίγετε το λοβό της βανίλιας κατά μήκος και μετά, χρησιμοποιώντας ένα μυτερό μαχαιράκι, “ξύνετε” τα σποράκια που βρίσκονται στο εσωτερικό της. Τα ρίχνετε στο γάλα μαζί με το λοβό.Βράζετε σε μια...