Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνουμε στον κάδο ενός μίξερ, το νερό, τη μαγιά, 1 κ.γ. ζάχαρη και 140 γρ. αλεύρι . Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί το αλεύρι. Το αφήνουμε για 30 λεπτά στην άκρη μέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τη σοκολάτα με το ελαιόλαδο, σκεπάζουμε με...