Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους (όχι πολύ μικρούς) , κόβουμε και τα λουκάνικα σε ροδέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα σοτάρουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και βάζουμε τις πατάτες μας. Τα...