Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά και εύκολα υλικά ένα γλυκάκι για όλη την οικογένεια Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Βάζετε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου. Παίρνετε ένα πυρέξ και το ραντίζετε με σπρέι λαδιού.Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γάλα, την κρέμα...