Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την τρούφα και το κονιάκ) μέχρι να γίνουν ένα συμπαγές μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την τρούφα και σε ένα άλλο το κονιάκ. Πλάθουμε το μείγμα σε στρογγυλά μπαλάκια ενώ παράλληλα βρέχουμε τα χέρια μας στο μπολ με το...