Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Εκτός από το κρεμμύδι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε μια σάλτσα .Με έναν μπαλτά ανοίγουμε τα σνίτσελ καλά σε μεγάλες φέτες .Αλείφουμε ένα σνίτσελ με την σάλτσα , απλώνουμε επάνω ροδέλες από το κρεμμύδι , πάλι ένα σνίτσελ , σάλτσα , κρεμμύδι και τελειώνουμε με το...